Fönster och vår öppna planlösning i kök/vardagsrum

Vi har valt att ha relativt stora fönster i hela huset utom i kök, badrum och tvättstuga. Med stora menar jag "låga" går inte riktigt ned till mark. Vi har tagit korsspröjs på alla fönster detta för att det är fint samt praktiskt då vi inte blir så beroende av att hitta gardiner till alla fönster! Vårt vardagsrum och kök sitter ihop och har en yta på 68 kvm2. Takhöjden är 3,30 m. Detta rum tycker vi är det bästa med hela huset! Det är där vi kommer umgås med nära och kära allt från barnkalas till fester! Bifogar två bilder på fönstren samt på den öppna planlösningen. Tilläggas kan göra att vi har 3 halvmånefönster på huset. Dessa är typiska för http://www.fiskarhedenvillan.se/ alltså Fiskarhedenhusen. Vi har ett ovanför köket ett i vardagrummet och ett med som dekaration ovanför vår dubbelcarport (bilder på den kommer senare)Kommentarer
Postat av: Catwalkqueen

Åh men så spännande! =D Visste inte att du hade en blogg, kommer följa den nu =PSåg att du hade inredningslänkar i menyn, kan tipsa om att jag om ca 2 veckor får in underbar inredning i shabby chic - fransk stil =)

2009-11-10 @ 22:32:15
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad kul Maria! det låter med Shabby Chic stil, jag kan säga att jag funderar en hel del på hur vi ska ha det många val! Mycket roligt men också krävande!!

2009-11-11 @ 22:03:43
URL: http://fiskarhedenspecial.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0