Huset;vad som hänt på sistone...

Har ej bloggat på ett tag,tiden har runnit iväg och vi är i slutskedet av graviditeten med  barn nr 2 samt jobbar på huset all ledig tid orken har inte riktigt funnits där, tyvärr. Men nu är det beräknad förlossning snart! Jag har gått på föräldraledighet och har faktiskt lite tid att skriva trots att Amelie är hemma mycket.

Så vad har hänt i vårt husbygge!?Jo, vi har beställt köket från Ballingslöv med beräknad leverans i mitten av april- spännande! Det är ett svart kök med svarta vitvaror. Kolsyra och ismaskin i kyl/frys. Sätter in lite bilder så ni får se. Vi har hjälp av en kille som spacklar nu, alla väggar-skönt med lite hjälp annars gör vi det mesta själva invändigt. Sedan håller vi på att välja golv, är lite oense där tyvärr.. Jag röstar på ett mörkt golv min sambo vill ha ett flammigt, se tidigare inlägg. Tar gärna emot tips/råd! Golvet ska vi ha i alla rum förutom i hall/badrum/tvättstuga där vi kör svart klinkersgolv. Vi ska börja sätta upp paneltaket nästa vecka, vi har fått taket(!) är ett vitlaserat Siljans paneltak. Det händer alltså lite saker och man börjar fundera på tapeter/inredning= KUL
!
 Ritning över köket med köksö i mitten och mycket bänkyta! Enda överskåpen vi kommer ha är dessa två! Här ser man kyl/frys samt köksö.

RSS 2.0