Stolt syster

Ja lite stolt är jag över min yngre bror som har släppt en skiva med sitt band Neverläjf (Fjällräven baklänges) Imorgon ska de ha releaseparty eller spelning och vi ska dit och lyssna Amelie får bära de här:

Om ni vill lyssna på deras skiva kolla in denna länk: www.myspace.com/nevarllajf. Ha en mysig kväll!!


Fönster på plats

Här följer lite bilder då vi satte i fönstren av äldre modell som tidigare nämnts. De rum ni ser är vardagsrum, bilvande badrummen (stora och lilla) och verandan vilken vi tänker glasa in så småningom.
Här ser ni vår baksida, vi kommer ha skogen som granne : ) känns bra!Stora badrummet till vänster närmast lilla toaletten. Båda ska ha dusch, det stora badrummet ska även ha ett fristående badkar som vi håller på att kolla på troligen ska vi ha massage och belysning i det!Här har vi del av vardagsrummet, balkongdörren sitter där det inte är någon dörr isatt. Vi ska glasa in den här delen.Vardagsrummet med alla fem fönster samt balkongdörr.PARADOR Ek kärnrökt classic 3050


Kaminen och vårt ev. golv

Kaminen vi har valt att ha i det kombinerade vardagsrummet/köket heter Scanspis 58-6. Vi köpte den ganska tidigt då vi hittade en kamin som vi verkligen gillade! Den är stilren, med mycket glas så man ser elden även från sidan. Vi köpte den på Mora Järn och Bygg. Golv som vi tänkt ha är klinkers (svart) i hall, badrum, WC och tvättstugan. I de andra rummen vill vi ha ett mörkt golv men med lite reflexer i i en ljusare nyans för att få lite liv i det. Det golv vi funderar på heter Classic 3050. Det finns på XL trävaruhus i Mora. Vi kommer mest att ha vita väggar ev fondtapeter i några rum men det sätter vi upp senare då vi "boat" in oss lite.

Bilder på spis och golv:


Fönster och vår öppna planlösning i kök/vardagsrum

Vi har valt att ha relativt stora fönster i hela huset utom i kök, badrum och tvättstuga. Med stora menar jag "låga" går inte riktigt ned till mark. Vi har tagit korsspröjs på alla fönster detta för att det är fint samt praktiskt då vi inte blir så beroende av att hitta gardiner till alla fönster! Vårt vardagsrum och kök sitter ihop och har en yta på 68 kvm2. Takhöjden är 3,30 m. Detta rum tycker vi är det bästa med hela huset! Det är där vi kommer umgås med nära och kära allt från barnkalas till fester! Bifogar två bilder på fönstren samt på den öppna planlösningen. Tilläggas kan göra att vi har 3 halvmånefönster på huset. Dessa är typiska för http://www.fiskarhedenvillan.se/ alltså Fiskarhedenhusen. Vi har ett ovanför köket ett i vardagrummet och ett med som dekaration ovanför vår dubbelcarport (bilder på den kommer senare)RSS 2.0